Voorruit Vervangen VW Golf 4

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Volkswagen Golf 4 direct direct leveren en monteren. Bij dit type Golf zit de lijst af fabriek al aan de ruit gemonteerd; zogenaamde encapsulated voorruit.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw VW Golf 4

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw auto in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 015-7111106 of vul ons contactformulier in.

Volkswagen Golf 4

De Volkswagen Golf 4 is geleverd vanaf eind 1997 t/m 2003 in een aantal uitvoeringen;  als 3 deurs, 5 deurs en stationwagon (deze laatste wordt bij VW de variant genoemd). De sedan versie kreeg van VW de naam Bora en deelt dezelfde voorruit als de Golf 4.  Voor deze auto zijn de volgende ruiten de meest voorkomende:
-Groen getint
-Groen getint met blauwe zonneband
-Groen getint met groene zonneband
-Groen getint met grijze zonneband
-Groen getint + regensensor
-Groen getint met grijze zonneband + regensensor

VW Golf 4 5drs

VW Golf 4 Variant

VW Bora

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw VW Golf 4 laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie