Voorruit Vervangen Volvo V70

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Volvo V70 direct direct leveren en monteren. Bij het monteren van de nieuwe ruit vervangen wij indien nodig ook de bijbehorende lijst.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw Volvo V70

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw auto in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 015-7111106 of vul ons contactformulier in.

Volvo V70

De eerste generatie van de Volvo V70 werd geïntroduceerd in 1996 als de opvolger van de Volvo 850. De sedan versie van de V70 heeft als type aanduiding S70. Beide modellen hebben dezelfde voorruit. Voor de V70 zijn verschillende ruiten af fabriek geleverd, wij monteren weer dezelfde originele ruit als waarmee de auto fabriek af is geleverd

 

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw Volvo V70 laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie