Voorruit Vervangen Ford Focus

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Ford Focus direct direct leveren en monteren. Wij werken uitsluitend met originele OEM kwaliteit ruiten en materialen en bieden gratis mobiele service door heel Nederland.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw Ford Focus

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw auto in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 015-7111106 of vul ons contactformulier in.

Ford Focus

De Ford Focus werd geïntroduceerd in 1998 en ondertussen is de derde generatie van deze succesvolle auto al geïntroduceerd in 2010. Uitvoeringen zijn er als hatchback, sedan en stationwagon.
Er zijn veel verschillende type voorruiten voor deze auto beschikbaar, onder andere afhankelijk van modeljaar en opties. Correct Autoglas monteert weer de originele ruit waarmee uw auto af fabriek mee is geleverd.

Ford Focus mk1

Ford Focus mk2

Ford Focus mk3

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw Ford Focus laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie