Voorruit opel

Voorruit vervangen Opel

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Opel direct leveren en monteren. Voor alle Opel modellen na 1980 betrekken wij de originele OEM voorruit direct uit voorraad. Daarnaast vervangen wij bijbehorende onderdelen zoals clips en lijsten indien nodig.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw Opel

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw Opel in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 015-7111106
of vul ons contactformulier in.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw Opel laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Opel modellen

Van onderstaande modellen zijn de voorruiten direct leverbaar. Afhankelijk van de uitvoering kan de voorruit met diverse opties zijn uitgerust zoals gekleurde zonneband, regensensor, warmtewerende coating, verwarmint, etc.

Opel Agila
Opel Antara
Opel Ascona
Opel Astra
Opel Calibra
Opel Combo
Opel Corsa
Opel Frontera
Opel GT
Opel Insignia
Opel Kadett
Opel Manta
Opel Meriva
Opel Monterey
Opel Monza
Opel Movano
Opel Omega
Opel Record
Opel Senator
Opel Sintra
Opel Speedster
Opel Tigra
Opel Vectra
Opel Vivaro
Opel Zafira

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie