Voorruit fiat

Voorruit vervangen Fiat

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Fiat direct leveren en monteren. Voor alle Fiat modellen na 1980 betrekken wij de originele OEM voorruit direct uit voorraad. Daarnaast vervangen wij bijbehorende onderdelen zoals clips en lijsten indien nodig.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw Fiat

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw Fiat in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 015-7111106
of vul ons contactformulier in.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw Fiat laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Fiat modellen

Van onderstaande modellen zijn de voorruiten direct leverbaar. Afhankelijk van de uitvoering kan de voorruit met diverse opties zijn uitgerust zoals gekleurde zonneband, regensensor, warmtewerende coating, verwarmint, etc.

FIAT / IVECO OM 170/190
FIAT 500
FIAT BARCHETTA
FIAT BRAVA/BRAVO/MAREA
FIAT CINQUECENTO
FIAT COUPE
FIAT CROMA
FIAT DOBLO
FIAT DUCATO ONS
FIAT FIORINO
FIAT GRANDE PUNTO
FIAT IDEA MPV
FIAT MULTIPLA
FIAT PALIO / STRADA
FIAT PANDA
FIAT PUNTO
FIAT REGATA
FIAT SEDICI
FIAT SEICENTO
FIAT STILO
FIAT TEMPRA
FIAT ULYSSE
FIAT UNO
FIAT X 1/9 SPORTS
FIAT / IVECO OM 50/100 H
IVECO MASSIV

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie