Voorruit daihatsu

Voorruit vervangen Daihatsu

Correct Autoglas kan de voorruit van uw Daihatsu direct leveren en monteren. Voor alle Daihatsu modellen na 1980 betrekken wij de originele OEM voorruit direct uit voorraad. Daarnaast vervangen wij bijbehorende onderdelen zoals clips en lijsten indien nodig.

Betaal €0.00 eigen risico bij het vervangen van de voorruit van uw Daihatsu

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van de voorruit van uw Daihatsu in de meeste gevallen gratis bij ons! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel: 0800-7833675
of vul ons contactformulier in.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch de voorruit van uw Daihatsu laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? Vul ons contactformulier voor snel een vrijblijvende prijsopgaaf of bel naar bovenstaand nummer.

Daihatsu modellen

Van onderstaande modellen zijn de voorruiten direct leverbaar. Afhankelijk van de uitvoering kan de voorruit met diverse opties zijn uitgerust zoals gekleurde zonneband, regensensor, warmtewerende coating, verwarmint, etc.

DAIHATSU APPLAUSE
DAIHATSU CHARADE
DAIHATSU CHARMANT
DAIHATSU COPEN
DAIHATSU CUORE
DAIHATSU FEROZA
DAIHATSU GRAN MOVE
DAIHATSU HI-JET S65/S75
DAIHATSU MATERIA
DAIHATSU MOVE
DAIHATSU ROCKY
DAIHATSU SIRION
DAIHATSU TERIOS
DAIHATSU TREVIS
DAIHATSU YOUNG

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Levenslange garantie
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie