Service

Gratis mobiele service in heel Nederland

Als u ruitschade heeft, hoeft u voor vervanging of reparatie van uw autoruit niet de deur uit. Wij komen namelijk naar u toe: thuis of op uw werk. Deze service is geheel gratis. Onze service bussen zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en middelen om op elke gewenste locatie uw ruitschade te verhelpen.
Omdat wij een landelijke organisatie zijn geldt deze mobiele service binnen heel Nederland!

Directe schadeafhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen

Als u een verzekering heeft met dekking tegen ruitschade, regelt Correct Autoglas de schadeafwikkeling rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus niets zelf te regelen of vooraf te betalen. Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen binnen Nederland.

10 jaar garantie op montagefouten

Het plaatsen en repareren van ruiten is een precies en specialistisch werk dat door goed opgeleide monteurs moet worden uitgevoerd. Nauwkeurig en goed werk komt bij ons op de eerste plaats. Daarnaast maken wij gebruik van uitsluitend originele ruiten. Wij kunnen onze klanten dan ook 10 jaar garantie bieden op montagefouten.

Uw afspraak bij Correct Autoglas: Snel en Efficiënt voor u!

Bij ruitschade wilt u dat u goed geholpen wordt zonder dat u nog onnodige tijd kwijt bent aan het brengen van uw auto en het wachten tot de reparatie is uitgevoerd. Correct Autoglas maakt het u zo makkelijk mogelijk.

Zodra u ons belt plannen we samen een dag in dat het u uitkomt om onze service monteur te ontvangen, thuis of op uw werk. Houdt u bij het maken van een afspraak uw auto- en verzekeringsgegevens bij de hand.

Op de dag dat de service monteur langskomt, bellen wij u in de ochtend op om de aankomsttijd van de monteur door te gegeven. U hoef zo niet de hele dag thuis te blijven wachten.
Nadat onze service monteur uw autoruit vervangen heeft, worden de gegevens van uw groene kaart overgenomen zodat wij alles direct in orde kunnen maken met uw verzekeringsmaatschappij.

Een afspraak bij Correct  Autoglas is snel en gemakkelijk gemaakt en kost u verder geen onnodige tijd.
Uw ruitschade wordt door ons snel en vakkundig verholpen.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Levenslange garantie
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie