Prijs Autoruit

Heeft u ruitschade en wilt u de prijs weten van een nieuwe autoruit? Als u tegen ruitschade bent verzekerd betaalt u in de meeste gevallen helemaal niets. Bent u niet verzekerd? Bel ons of gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

Verzekerd tegen ruitschade? Betaal € 0.00 eigen risico bij Correct Autoglas

Als u verzekerd bent tegen ruitschade en u laat uw voorruit vervangen, dan moet u normaal gesproken uw eigen risico betalen aan de reparateur. Maar niet bij Correct Autoglas!
In onze formule geven wij € 150 korting op uw eigen risico. Dit betekend dat het vervangen van uw voorruit in de meeste gevallen gratis is omdat de meeste verzekeraars een eigen risico hanteren van maximaal € 150.
Dekking tegen ruitschade is meestal het geval als u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of een All Risk verzekering heeft.
Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen. Ook controleren wij altijd eerst bij uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent alsook de hoogte van uw eigen risico. Zo kunnen wij u garanderen dat u van ons geen rekening achteraf krijgt.

photo1photo2

Niet verzekerd?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch uw voorruit laten vervangen? De prijs die u betaalt voor het vervangen van uw autoruit is afhankelijk van het type auto. Vul ons contactformulier in voor een prijsopgaaf. U ontvangt van ons altijd de totale prijs, dus geen verassingen achteraf.
U kunt ook gratis bellen naar: 015-7111106

Prijs autoruit zonder montage

Wij kunnen indien gewenst ook losse autoruiten leveren. Informeert u in dat geval naar de prijs en mogelijkheden voor uw type auto.

 

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie