Gratis voorruit vervangen

€ 0.00 Eigen risico bij het vervangen van uw voorruit

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van € 150 voor onze eigen rekening.

Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Geen rekening achteraf bij Correct Autoglas!

Wij controleren zelf altijd eerst bij uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent alsook de hoogte van uw eigen risico. Zo kunnen wij u garanderen dat u van ons geen rekening achteraf krijgt.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch uw voorruit laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? De kosten voor het vervangen van uw voorruit zijn afhankelijk van het type auto. Vul ons contactformulier in voor een prijsopgaaf.

Voor een afspraak of vrijblijvende offerte kunt u  bellen naar: 015-7111106

photo1photo2

Gratis ruitreparatie vanaf WA+

Een voorruit met een sterretje heeft een grote kans om verder door te scheuren. Correct Autoglas repareert uw voorruit door middel van een harsinjectie reparatie. Uw ruit krijgt dan weer de originele sterkte terug en in veel gevallen ziet u niets meer van de oude beschadiging.

Grote kans op doorscheuren bij warm of koud weer

Bij het gebruik van airco bij warm weer of verwarming op de voorruit bij koud weer wordt het temperatuurverschil over de ruit hoger. Door het verschil in temperatuur tussen de binnen en buitenkant van de auto komt de voorruit onder spanning te staan. Hierdoor kan een ruit vanuit een zwak punt zoals een sterretje gaan doorscheuren. Als de ruit eenmaal scheurt is deze niet meer te repareren en moet de voorruit vervangen worden.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie