Welke voorruit heeft uw auto?

Auto’s krijgen steeds meer automatische functies. Een gedeelte van deze techniek zit achter of in de voorruit verwerkt. Hier kunt u denken aan regensensoren, lichtsensoren, city emergency braking, rijbaanassistent, of bijvoorbeeld een warmtewerende coating. Al deze verschillende opties brengen verschillende ruiten met zich mee. Bij sommige type auto’s zijn er wel meer dan 10 verschillende voorruiten mogelijk.

Helaas kunnen wij niet altijd aan de hand van het kenteken controleren welke ruit er exact in uw auto zit. Mocht u zelf niet precies weten welke opties uw auto heeft, dan kan onze medewerker aan de hand van een aantal foto’s toch de goede ruit bestellen.

Als u de volgende 5 foto’s maakt kan onze medewerker de goede voorruit voor u bestellen.

Het is belangrijk dat de foto’s exact vanuit dezelfde hoek genomen zijn als u op de voorbeeld foto’s ziet en het rood omlijnde gedeelte in zijn geheel op de foto staat. Alleen dan kan de expert zien welke ruit erin de auto zit.

Tevens moet de auto buiten in daglicht staan op het moment dat de foto genomen wordt!

Foto A

Foto B

Foto C (LET OP, de gehele auto moet op de foto staan!)

Foto D  (een foto van de barst/schade in de voorruit)

Foto E (het chassisnummer)

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie