Krijg ik echt geen rekening achteraf?

U krijgt geen rekening achteraf. Want wij controleren altijd eerst bij uw verzekeraar de hoogte van uw eigen risico en of u tegen ruitschade verzekerd bent en de ruit mag laten vervangen door ons. Zo komen wij en u niet voor verassingen te staan!
Uiteraard is het wel van belang dat u de premie van uw verzekering wel op tijd betaald aan uw verzekeraar, omdat zij anders de dekking kunnen opschorten.
Tevens kan het zijn dat de verzekeraar of wij extra informatie nodig hebben voor de afhandeling van de schade. U bent verplicht hieraan mee te werken om de schade tot in zijn volledigheid af te wikkelen.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie