FAQ

 • Opties (zoals regensensor, lichtsensor, etc) zitten tegenwoordig al meer in of achter de ruit verwerkt. Twijfelt u welke opties bij u in de auto zitten kijkt u dan op https://www.correctautoglas.nl/foto/ hoe u dit kunt zien.

 • Vraagt u zich af waar u op moet letten bij het afsluiten van een autoverzekering?

  Kijkt u hier  voor meer informatie.

 • Correct Autoglas komt voor een sterreparatie of vervanging van uw voorruit naar u toe. Deze mobiele service geldt binnen heel Nederland en is geheel gratis.
  Zo kan Correct Autoglas naar u werk of thuisadres toekomen. Wel zo makkelijk!

 • Correct Autoglas werkt volgens vastgestelde normen en tarieven die worden gebruikt in de ruitherstel branche. Wij brengen dan ook geen extra kosten in rekening bij de verzekeringsmaatschappij.

 • Indien u een afspraak heeft gemaakt en u wilt deze verzetten dan kunt u ons 48 uur van te voren bellen voor een nieuwe afspraak.
  Het geheel annuleren van een afspraak dient 72 uur van te voren gebeuren i.v.m. de bestelling van de ruit. Wanneer niet (tijdig) wordt geannuleerd kunnen wij kosten in rekening brengen.

 • Aangezien u bent verzekerd tegen ruitschade, wordt het herstel betaald door uw verzekeringsmaatschappij. Correct Autoglas ontvangt van uw maatschappij een vergoeding voor het herstel van uw voorruit. Omdat wij u geen eigen risico in rekening brengen, is een nieuwe voorruit of ruitreparatie voor u dus helemaal gratis.

 • Er bestaan vele ruitherstelbedrijven in Nederland en verzekeringsmaatschappijen houden daar geen administratie van bij. De telefonist die u aan de lijn krijgt, kent waarschijnlijk alleen die maatschappij die op uw groene kaart vermeldt staat. De telefonist zal Correct Autoglas misschien niet kennen, maar met de verzekeringsmaatschappij doen wij al jaren zaken.

 • In de meeste gevallen bent u vrij om te kiezen bij welke schadehersteller u uw voorruit laat vervangen.
  Aan de schadeherstellers vermeld op uw groene kaart moet u in de meeste gevallen (een gedeelte van) uw eigen risico betalen!

  Omdat Correct Autoglas uw gehele eigen risico van max. €150 voor haar rekening neemt, bent u bij ons altijd voordeliger uit.

 • U krijgt geen rekening achteraf. Want wij controleren altijd eerst bij uw verzekeraar de hoogte van uw eigen risico en of u tegen ruitschade verzekerd bent en de ruit mag laten vervangen door ons. Zo komen wij en u niet voor verassingen te staan!
  Uiteraard is het wel van belang dat u de premie van uw verzekering wel op tijd betaald aan uw verzekeraar, omdat zij anders de dekking kunnen opschorten.
  Tevens kan het zijn dat de verzekeraar of wij extra informatie nodig hebben voor de afhandeling van de schade. U bent verplicht hieraan mee te werken om de schade tot in zijn volledigheid af te wikkelen.

 • Correct Autoglas monteert uitsluitend OEM ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM: Original Equipment Manufacturer). Deze ruiten komen van dezelfde leveranciers die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten.
  U krijgt dus precies dezelfde ruit als waar uw auto origineel mee geleverd is.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie