Autoruit reparatie

Autoruit Reparatie

Als u een beschadiging in uw voorruit heeft, controleren wij eerst of de ruit nog gerepareerd kan worden. In de regel zijn beschadigingen die niet groter zijn dan een 2-euro muntstuk goed te repareren.
Omdat een voorruit met een sterretje sneller door kan scheuren, is het van belang de beschadiging zo snel mogelijk te repareren.
Vooral bij warm of koud weer loop u extra risico dat de voorruit doorscheurt omdat er door de temperatuurverschillen meer spanning over de ruit ontstaat.

Correct Autoglas repareert uw voorruit door middel van het Duobond-systeem. Hiertoe worden eerst vocht en lucht d.m.v. vacuum uit de beschadiging verwijderd. Hierna wordt de reparatiehars onder hoge druk in de beschadiging gebracht. Vervolgens wordt er een UV-lamp boven de reparatie gehouden waardoor de Duobond-hars zal uitharden. Door te polijsten zal u naderhand meestal niets meer zien van de oude beschadiging.

sterreparatie

ruitreparatieGoedkoop uw voorruit laten repareren

Als u een verzekering met ruitdekking heeft (WA+, WA-extra, All-Risk, etc), wordt de reparatie aan uw voorruit in de meeste gevallen geheel vergoed. Wij maken vervolgens alles direct in orde met uw verzekeringsmaatschappij.
Bent u niet verzekerd tegen ruitdekking, dan betaalt u voor een enkele reparatie van uw voorruit € 85,- incl. BTW.

Service

Ook voor de reparatie van uw voorruit komt Correct Autoglas gratis bij u langs. U hoeft dus niet naar een vestiging van ons toe te rijden en daar te wachten totdat uw auto gereed is. Mocht blijken dat de beschadiging dermate groot is dat deze niet meer te repareren is, dan kunt u eventueel direct een afspraak maken om de voorruit te laten vervangen.

Onze Voordelen

 • Gratis vervanging van uw voorruit
  (€0.00 eigen risico)
 • Gratis mobiele service in heel
  Nederland op elke locatie
 • Directe schade-afhandeling
  met uw verzekeringsmaatschappij
 • Uitsluitend WA verzekerd?
  Bel voor een scherpe offerte

Bel gratis voor een afspraak of offerte:

0800 7833675

feedback

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Reviews CorrectAutoglas.nl


Nieuws & Acties

Gratis Voorruit vanaf WA+

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico voor onze rekening met een maximum van € 150.
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal € 150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis!

Meer informatie