Gratis voorruit - € 0 Eigen Risico

€ 0.00 Eigen risico bij het vervangen van uw Voorruit

Heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) of bent u All Risk verzekerd? Dan is in de meeste gevallen ook ruitschade meeverzekerd. Wij nemen in dat geval uw eigen risico met een maximum van €150 voor onze rekening. 
Aangezien bij de meeste polissen het eigen risico maximaal €150 bedraagt, is het vervangen van uw voorruit bij Correct Autoglas in de meeste gevallen gratis! Wij handelen de schade vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft dus zelf niets te regelen of voorruit te betalen.

Geen rekening achteraf bij Correct Autoglas!

Wij controleren zelf altijd eerst bij uw verzekeraar of u tegen ruitschade verzekerd bent alsook de hoogte van uw eigen risico. Zo kunnen wij u garanderen dat u van ons geen rekening achteraf krijgt. 

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Bent u slechts WA verzekerd en wilt u toch uw voorruit laten vervangen of repareren voordat deze verder doorscheurt? De kosten voor het vervangen van uw voorruit zijn afhankelijk van het type auto.
Vul ons contactformulier voor een prijsopgaaf

Voor een afspraak of direct een scherpe vrijblijvende offerte kunt u gratis bellen naar: 0800-7833675


voorruit vervangen Gratis Voorruit vervangen

Gratis ruitreparatie vanaf WA+

Een voorruit met een sterretje heeft een grote kans om verder door te scheuren. Correct Autoglas repareert uw voorruit door middel van een harsinjectie reparatie. Uw ruit krijgt dan weer de originele sterkte terug en in veel gevallen ziet u niets meer van de oude beschadiging.

Grote kans op doorscheuren bij warm of koud weer
Bij het gebruik van airco bij warm weer of verwarming op de voorruit bij koud weer wordt het temperatuurverschil over de ruit hoger. Door het verschil in temperatuur tussen de binnen en buitenkant van de auto komt de voorruit onder spanning te staan. Hierdoor kan een ruit vanuit een zwak punt zoals een sterretje gaan doorscheuren. 
Als de ruit eenmaal scheurt is deze niet meer te repareren en moet de voorruit vervangen worden.